U današnje vreme gotovo je nezamislivo biti uspešan u bilo kojoj delatnosti bez spremnosti i volje za kontinuiranim usavršavanjem. 

U savremenom svetu poslovanja, poslodavci pored profesionalnih kvalifikacija traže i da kandidati poseduju ‘soft skills’, takozvane meke veštine, poput znanja stranog jezika, rada na računaru, veštine komunikacije i pregovaranja. Kompanije će uvek dati prednost kandidatima koji su spremni da rade na sebi, da uče i da idu u korak s vremenom. 

Potreba za aktivnim znanjem engleskog jezika otvara nam mnoga vrata u poslovnim svetu i  svakodnevno se povećava zbog razvoja tehnologije, ekonomije, novih tržišta i otvorene razmene znanja, robe i usluga.

Osnovni kurs engleskog jezika obuhvata razne teme vezano za situacioni i funkcionalni jezik koji će polaznicima omogućiti da nauče da se predstave, razgovaraju o svakodnevnim temama i svom poslovnom okruženju, snađu se na putovanju i razgovaraju o svom poslu koristeći glagole u sadašnjem, prošlom i budućem vremenu. 

U okviru kursa razvićemo sve četiri jezičke veštine (govor, pisanje, čitanje, slušanje) s akcentom na konverzaciji, a predavači će vas uputiti i na dodatne resurse, internet sajtove i izvore za samostalno proširivanje znanja. 

Dakle, kurs je namenjen polaznicima koji nemaju predznanje, ali i onima koji engleski poznaju na nivou prepoznavanja kako bi aktivirali znanje i dobili samopouzdanje da komuniciraju na engleskom jeziku.